Εταιρικό Προφίλ

Αβραμάκος - Διαφημιστικά Είδη

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο του διαφημιστικού δώρου περισσότερο από τρεις δεκαετίες. Κατασκευάζουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε μία τεράστια γκάμα διαφημιστικών ειδών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες μίας επιχείρησης.

Ενδεικτικά ορισμένα διαφημιστικά είδη / διαφημιστικά δώρα είναι τα εξής : Power banks, οικολογικά είδη, είδη γραφείου και συνεδρίου, ιδιαίτερα και μοντέρνα gadgets, ποικιλία σε αξεσουάρ για κινητά τηλέφωνα και tablet, καθώς επίσης είδη hotel and bar, παιδικά – σχολικά είδη, εργαλεία, είδη ένδυσης κ.ά.

Η ολοκλήρωση / εκτύπωση του προϊόντος γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ή σε επιλεγμένους συνεργάτες. Η εμπειρία και τεχνογνωσία τόσων ετών καθιστά την εταιρία ΑΒΡΑΜΑΚΟΣ από τις πλέον αξιόπιστες στον χώρο και η συνεργασία με κάθε πελάτη μας εξελίσσεται σε μία μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Επειδή επιθυμούμε να είμαστε μέσα στις εξελίξεις, διαρκώς παρακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς, αναζητώντας νέα προϊόντα, μοναδικά τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα. Είμαστε μέλος του μεγαλύτερου οργανισμού διαφημιστικών δώρων PSI όπου και συμμετέχουμε σε διάφορες εκθέσεις.

Με βάση τα τελευταία πρότυπα ξεκίνησε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρία XINDAO – XDDESIGN με αποτέλεσμα να έχουμε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της στην Ελλάδα.

Έξυπνες, πρωτότυπες ιδέες για διαφημιστικό δώρο

Σας προσφέρουμε έξυπνες, πρωτότυπες ιδέες για διαφημιστικά δώρα και είδη επαγγελματικής χρήσης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τα ιδιαίτερα σχέδιά τους. Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και σχέδια, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τηρούμε με ακρίβεια τους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των παραγγελιών σας

Ο χρόνος είναι χρήμα για όλους έτσι και εμείς φροντίζουμε ώστε να τηρούνται με ακρίβεια οι χρόνοι παράδοσης των παραγγελιών σας, κατόπιν συνεννόησης για διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση μεγάλων παραγγελιών θα πρέπει να ενημερώνετε εγκαίρως γαι τους κωδικούς που επιθυμείτε για να αποφεύγονται οι μεγάλοι χρόνοι αναμονής.

Άπειρες ιδέες για διαφημιστικά δώρα που θα σας καταπλήξουν

Στο site μας θα βρείτε άπειρες ιδέες για διαφημιστικά δώρα που θα σας καταπλήξουν. Κατασκευάζουμε, εισάγουμε και εμπορευόμαστε μία τεράστια γκάμα διαφημιστικών ειδών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες μίας επιχείρησης.

Συγχρονισμός καλαισθησίας και ποιότητας

Ο συγχρονισμός γούστου και ποιότητας είναι γεγονός, αφού διαρκώς παρακολουθούμε τις εξελίξεις και τάσεις της αγοράς, παρέχοντάς σας μοναδικά προϊόντα τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και λειτουργικότητας.

Εκτύπωση διαφημιστικών ειδών με μια ποικιλία μεθόδων ανάλογα με την προτίμησή σας

Η εκτύπωση του προϊόντος γίνεται με τα σύγχρονα μηχανήματα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας ή σε επιλεγμένους συνεργάτες. Για όλα τα διαφημιστικά είδη υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης με το λογότυπο του πελάτη με μεταξοτυπία, χαλκομανία, χάραξη laser, κέντημα, ταμπονογραφία, βαθυτυπία, ψηφιακές εκτυπώσεις και διάφορους άλλους τρόπους κατόπιν συνεννόησης.